Viktig info

 

🐾  Viktig information till dig som medlem i Labradorklubben  🐾

 


Hej

 

Vi vill informera dig om en övergång till det nya medlemssystemet SKK Medlem från och med den 1 januari 2024. Tyvärr har denna övergång medfört vissa övergångseffekter som vi önskar reda ut.

 

Om du har mottagit en påminnelsefaktura från SKK i januari och redan har betalt din medlemsavgift i december enligt det "gamla" systemet, behöver du inte oroa dig för påminnelsen. Betalningen från det tidigare systemet kommer att överföras till SKK under första halvan av januari. Betala således inte dubbelt!

 

Har du av misstag betalat påminnelseavgiften uppmanar vi dig att kontakta SKK Medlem för assistans och återbetalning. Ni når dem via e-post: medlem@skk.se eller telefon: 08-795 33 44 (måndag till fredag, 10.00–12.00 och 13.00–15.00). Om du inte gör detta kommer ditt medlemskap automatiskt att förlängas ett år.

 

Vi förstår att detta kan vara besvärligt, men vi är övertygade om att det nya systemet kommer att ge många fördelar som du kommer att uppskatta framöver.

 

Du kan fortsätta att använda det medlemsbevis du har fått, men notera att det nu gäller det nya medlemsnumret. Om du redan är medlem i en annan hundklubb som också använder SKK Medlem, kommer du att ha samma medlemsnummer i den klubben som i Labradorklubben.

 

Tack för din förståelse och tålamod under denna övergångsperiod. Vi ser fram emot att erbjuda dig en förbättrad upplevelse med det nya systemet.

 

2024-01-17


Bo Norling

Labrador retrieverklubben